Shenzhen Jieer Drilling Technology Co., Ltd.

Hvorfor er der en gasudladning under forminjektion, hvad er virkningen?

Slip tid: 2022-10-25 09:52:59  Hits: 40
Vi må først forstå, hvor

&101; Den genererede damp er hovedsageligt fordelt. Boblerne genereret af akkumulering af luft i hulrummet distribueres ofte ved den modsatte del af porten. Bobler genereret vednedbrydning eller kemisk reaktion i plastikråmaterialet fordeles langs tykkelsen af ​​plastdelen. Boblerne genereret ved fordampning af resterende vand i plastikråmaterialet er uregelmæssigt fordelt på hele plastdelen. Gas produceres ofte i injektionsforme og kan være relateret til følgende:# 1. Luften opbevaret i støbesystemet og formhulen.  2. Nogle råmaterialer indeholder fugt, der ikke fjernes ved tørring, og de fordampes i vanddamp ved høje temperaturer.  3. På grund af den høje temperatur under injektionsstøbning vilnogle ustabile plastiknedbrydes og generere gas.  4. Gasser dannet ved flygtigisering eller kemisk reaktion af visse tilsætningsstoffer i plastiske råvarer.   
zmkm-800_800 (36).jpg  at på samme tid, er grunden til dårlig udmattelse ogsånødvendig for at finde ud af så hurtigt som muligt. Dårlig udstødning af injektionsformen skaber også problemer for plastdele. Den vigtigste ydeevne er som følger:
 in Injektionsstøbningsprocessen, smelten erstatter gassen i hulrummet. Hvis gassen ikke udledes i tide, vil smeltefyldningen være vanskelig, hvilket resulterer i utilstrækkelig injektionsvolumen til at fylde hulrummet. Overdreven fjernelse af gas skaber højt tryk i hulrummet og trænger ind i det indre af plasten i en vis grad af komprimering, hvilket forårsager kvalitetsfejl såsom hulrum, porer, tekstur og sølvstrimler.  due til høj komprimering af gassen, Temperaturen i hulrummet stiger kraftigt, hvilket forårsagernedbrydning og forbrænding af den omgivende smelte, hvilket forårsager lokal karbonisering og forkulling af plastdelen. Det forekommer hovedsageligt ved krydset mellem de to smelter ved portflangen. Gassen fjernes ikke godt, så smeltehastigheden, der kommer ind i hvert hulrum, er forskellig, så strømningsmærker og fusionsmærker let dannes, og de mekaniske egenskaber ved plastdele sænkes. 

Tidligere: Årsager til plastikindsprøjtnin...

Næste: Hvordan klassificeres plastforme?